Danny Floren
Sander Fooij
Manja Westenbrink
Rene Komduur
Peter Post
Jeroen Neggers
Andreas de Heij
Laura Sandwijk-Roos
Emiel van der heijden
Namomi Baan Hofman
Marieke Hansma de Jong
Christianne van Overmeeren
bart-van-de-laak
debby-van-zetten
 
EMIEL VAN DER HEIJDEN (1976)
Emiel Van der Heijden is een ervaren projectmanager op het gebied onderwijs, sport, cultuur, en welzijn. In 10 jaar relevante werkervaring bij ISA Sport en ConVisie heeft Emiel vele adviesopdrachten m.b.t. zwembaden en binnensportaccommodaties mogen uitvoeren. Vervolgens is hij in 2013 bij Synarchis in dienst getreden. Binnen Synarchis richt hij zich als projectmanager met name op de realisatie en het onderhoud van zwembaden, binnensportaccommodaties, multifunctionele gebouwen en onderwijsgebouwen.

Emiel heeft diverse projecten uitgevoerd voor (met name) gemeentelijke overheden en onderwijsinstellingen. Het ging hierbij onder meer om de realiseren, renoveren en onderhouden van diverse gebouwen. Daarnaast heeft Emiel veel ervaring in het begeleiden van opdrachtgevers bij het ontwikkelen van beleid ten aanzien van bestaande voorzieningen. Het gaat hierbij onder meer om het formuleren van een toekomstvisie en een onderhoudsbeleid.

Specifieke expertise van Emiel ligt op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Ten aanzien van duurzaamheid heeft hij inmiddels diverse duurzame projecten begeleid. Een andere specifieke expertise van Emiel is het onderhoud van gebouwen. Emiel is gewend inspecties te verrichten van gebouwen en daarvoor meerjarenonderhoudsplannen op te stellen. De kennis van onderhoud neemt hij mee in de ontwikkeling van nieuwe plannen.

Klik om Emiel een e-mail te sturen.