Synarchis - uw adviseur en projectmanager op het geboed van maatschappelijke voorzieningen en beleid

Capelle aan den IJssel
Oplevering sportcomplex Aquapelle

Vrijdag 19 juni 2020 is het nieuwe sportcomplex in Capelle aan den IJssel, genaamd Aquapelle, opgeleverd door bouwbedrijf De Vries en Verburg aan de gemeente Capelle aan den IJssel.

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft de sleutel vervolgens direct doorgeleverd aan Sportief Capelle die de exploitatie van het sportcomplex gaat verzorgen. Het sportcomplex zal haar deuren voor bezoekers openen vanaf 1 september 2020. Het sportcomplex bestaat uit een sporthal ter grootte van 4 gymzalen en een binnenzwembad bestaande uit een 6 baans wedstrijdbad en een doelgroepenbad. Daarnaast verhuist Sportief Capelle ook haar kantoorruimten naar het sportcomplex.

Het project is traditioneel georganiseerd. Het ontwerp is allereerst door architectencombinatie MoederscheimMoonen / Wehrung architecten uitgewerkt tot bestek en tekeningen en daarna aanbesteed. De bouw van het sportcomplex is aangevangen in januari 2019 en heeft daarmee circa 17 maanden geduurd. Synarchis heeft voor de gemeente Capelle aan den IJssel het programma van eisen van het sportcomplex opgesteld, geadviseerd tijdens de ontwerpfase en heeft tijdens de uitvoeringsfase de directievoering op het project verzorgd.

Delen

Meer weten?

Peter vertelt je er graag meer over

#betrokken #flexibel #ervaren
#betrouwbaar #doorzetter 

Bel 0630231156 Stuur een email
Peter Post - Partner en projectmanager maatschappelijk vastgoed

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM