Circulair aanbesteden en inkopen

17 april 2019

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk! -Jan Rotmans 

De signalen zijn overduidelijk: we staan aan de vooravond van een (energie) transitie! De ontwikkelingen gaan erg snel: waar we het een aantal jaren geleden nog hadden over de gevolgen van klimaatverandering voor onze kinderen en kleinkinderen blijkt nu dat de veranderingen dusdanig snel gaan dat we zelf al last zullen krijgen van gewijzigde omstandigheden.

Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen van mening zijn dat we niet op deze wijze kunnen blijven omgaan met onze aarde. Een besef dat ook politiek steeds hoger op de agenda is komen te staan. Dit heeft geresulteerd in het klimaat-akkoord van Parijs. In Nederland heeft de overheid zich zelfs een circulaire economie in 2050 tot doel gesteld. Voor de bebouwde omgeving zijn de doelstelling voor energie-neutraal vastgoed min of meer vastgelegd in het bouwbesluit.

Maar wat betekent circulair bouwen voor uw maatschappelijk vastgoed en de projecten waar u mee bezig bent? De berg die voor u ligt lijkt zo enorm groot. Waar start je überhaupt met een dergelijke klus? In onze greenpaper nemen wij u mee in de wijze waarop u circulair kunt aanbesteden en hoe u uw (klimaat) doelstellingen kunt realiseren.

Delen

Meer weten?

Danny vertelt je er graag meer over

#sturend #regisseur #trends #communicatief #schakelen

Bel 0626900067 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM