30 mei 2023

Uitvoering herinrichting Sport- en recreatiepark Elsgeest van start

Foto 1

De herinrichting van een sportpark is veel meer dan een civieltechnische opgave waarbij voldaan moet worden aan basiseisen qua afmetingen, belijning en opbouw. Met name de afstemming tussen de verschillende verenigingen en gebruikers vraagt om een serieuze afweging van wensen en belangen en het zorgvuldig inpassen van wedstijd- en trainingsroosters.

Sport- en recreatiepark Elsgeest biedt naast ruimte voor sport alle gelegenheid voor natuur en recreatie. In de nieuwe situatie floreert de natuur, vinden dieren een plek en genieten bezoekers van een prachtige groene omgeving. Daarnaast biedt het park straks ruimte voor evenementen zoals Koningsdagpop.

Namens gemeente Teylingen heeft Synarchis de wensen en belangen van de verschillende gebruikers onderzocht en uitgewerkt tot een afgewogen plan, dat past binnen de mogelijkheden van de locatie en dat tegemoet komt aan de visie van de gemeente. Met als doel een optimaal gebruik van het Sport- en recreatiepark, zowel in de uiteindelijke situatie als gedurende de uitvoering van de verschillende fases. Inmiddels is de realisatie gestart en zal dit jaar in verschillende fases opgeleverd worden. 

Delen

Meer weten?

Christianne vertelt je er graag meer over

#beeldend #creatief #betrokken
#klantgericht #allround

Bel 06-30535585 Stuur een email

Meer waarde creëren met maatschappelijke voorzieningen