Gemeente Landerd
Ondertekening overeenkomst bouw
dorpshuis Zeeland

Op 6 oktober tekende wethouder Ben Brands namens de gemeente Landerd de overeenkomst met Muller Bouw B.V. uit Oss. Deze aannemer gaat het Dorpshuis in Zeeland realiseren.

De gunning aan de Osse aannemer is het resultaat van een uitgebreid voortraject, waarbij 3 commissies de plannen hebben beoordeeld van 5 bouwbedrijven uit de voorselectie.

Start werkzaamheden
Aannemer Muller Bouw B.V. zal zo snel als mogelijk starten met de werkzaamheden in de Kerkstraat. Hoe het nieuwe dorpshuis er precies uit gaat  zien, maken de gemeente en Stichting Dorpshuis Zeeland uiterlijk begin volgend jaar bekend. De daadwerkelijke bouw zal vervolgens in het voorjaar van 2021 starten.

Gevoel voor Zeeland
Wethouder Brands heeft veel vertrouwen in deze aannemer. “Muller Bouw B.V. heeft ruime ervaring met dit soort projecten, o.a. met de bouw van de multifunctionele accommodatie in Lith en cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode. Uit de plannen bij de aanbesteding blijkt dat ze een goed gevoel hebben voor wat Zeeland vraagt van een dorpshuis.”

Ruimte voor alle gebruikers
In het ontwerp is rekening gehouden met alle wensen van de gebruikers. Zo komt er een speciale ruimte voor jongeren die ‘De Toekomst’ is gedoopt.

Rol Synarchis
Synarchis heeft het programma van eisen en de vraagspecificatie opgesteld, de aanbesteding begeleid en is straks verantwoordelijk voor het contractmanagement.

Delen

Meer weten?

Jeroen vertelt je er graag meer over

#integer #oplossingsgericht #praktisch #constructief  #samenwerken

Bel 0623405186 Stuur een email
Jeroen Neggers - Projectmanager maatschappelijk vastgoed

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM