Ondertekening design&build overeenkomst
nieuw sportcentrum Hellevoetsluis

15 mei 2018

Ondertekening DB-overeenkomst

Dinsdag 15 mei 2018 is de Design & Build overeenkomst getekend voor een nieuw all electric sportcentrum in Hellevoetsluis.

Het nieuwe sportcentrum aan de Amnesty Internationallaan vervangt het huidige sportcentrum De Eendraght aan de Sportlaan.

Na een Europese aanbesteding is Cordeel Nederland als economische meest voordelige inschrijving de opdracht gegund. Slangen + Koenis Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en Van Dorp verzorgt de installaties.

Het project is door Synarchis vanaf de initiatieffase integraal opgepakt door Andreas de Heij en René Komduur. Dit betekent dat naast werkzaamheden als het vervaardigen van het programma van eisen, kostenramingen, planningen en begeleiden van de Europese aanbesteding, óók het beheer en exploitatie bij het project is betrokken.

De werkzaamheden voor Synarchis worden vervolgd met het begeleiden van de ontwerpfase en nog deze maand start de aanbesteding voor de exploitatie.

De verwachting is dat zomer 2020 het nieuwe sportcentrum bestaande uit een 25 meter wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatiebad, peuterbad, sporthal en sportschool in gebruik kan worden genomen.

Delen

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over

#pragmatisch #kansdenken#vooruitdenken #ontzorgen#helicopterview

Bel 0612336045 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM