Opening nieuw zwembad Nijkerk

25 mei 2018

Officiële overdracht Jaap van der Krol Bad

Op 25 mei werd het Jaap van der Krol Bad in Nijkerk officieel geopend voor genodigden.

De openingshandeling van het Jaap van der Krol Bad bestond uit een druk op een grote knop op een zuil, waarna spuitende fonteinen in werking werden gezet. Ruim 170 genodigden van onder andere de betrokken aannemers, architect, exploitant, omwonenden, verenigingen en de gemeente waren hierbij aanwezig. Dat gold ook voor familieleden van Jaap van der Krol, naar wie dit zwembad is vernoemd.

Het Jaap van der Krol Bad is de zeer duurzame nieuwe zwemaccommodatie in de gemeente Nijkerk, die bestaat uit een 8-baans wedstrijdbad, een warmer doelgroepenbad met een beweegbare bodem, een peuterbadje en een whirlpool. Het  wedstrijdbad heeft een duikkuil (extra diep) en bovendien is voorzien in een duikplank en een grote glijbaan met tijdsmeting.  Het zwembad aan de Van der Krolstraat 1 in Nijkerk heeft ook een speelweide, die op dit moment wordt aangelegd. Daarin komen onder andere een volleybalveld, een waterspeelplaats, schommels en een groot speeltoestel om lenigheid, fitheid en uithoudingsvermogen mee te trainen.

De drie betrokken partijen gaven aan dat er gedurende het hele proces een goede samenwerking is geweest. Zij zijn trots op het resultaat: een duurzaam, mooi zwembad waar zowel verenigingen, als speciale doelgroepen (bijvoorbeeld ouderen), kinderen die leren zwemmen en recreatieve zwemmers terecht kunnen. De partijen benadrukten ook de kwaliteit van het bad, die dik in orde is.

Synarchis is als adviseur betrokken bij dit project.

Delen

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over

#pragmatisch #kansdenken#vooruitdenken #ontzorgen#helicopterview

Bel 0612336045 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM