Start nieuwbouw sportcentrum De Kuil Bodegraven-Reeuwijk

12 december 2018

Onthulling bouwbord nieuw sportcentrum De Kuil gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Wethouder Dirk Jan Knol heeft samen met Tom Haagmans en Ton Deurloo van Vaessen Algemeen Bouwbedrijf het bouwbord onthuld van het nieuwe sportcentrum de Kuil in Bodegraven. De onthulling markeert de start van de werkzaamheden voor de nieuwbouw.

De voorbereidingen van het grote project lopen voorspoedig. Synarchis projectmanager Andreas de Heij begeleidt namens de gemeente het Design & Build proces van dit mooie project. 

In december 2018  start aannemer Vaessen met enkele sloopwerkzaamheden op het buitenbad terrein. In het eerste kwartaal van 2019 wordt ook de nieuwe betonwand vervaardigd die van het 50 meter bad een 25 meter bad maakt. Zomer 2019 kan het verkleinde buitenbad gebruikt worden voor publiek. Na de zomer zal de definitieve nieuwe Renovaction afwerking worden gerealiseerd.  

Vanaf februari / maart 2019 zal gestart worden met de bouw van het nieuwe zwembad. De eerste werkzaamheden betreffen het inrichten van het bouwterrein, uitgraven van de nieuwe baden, transport van grond en het vervaardigen van de kelder. Het vernieuwde 25 meter buitenbad is vanaf mei 2020 in gebruik. Het nieuwe binnenbad met het 25 meter kindervriendelijk doelgroepenbad en volledig te openen gevel kan naar verwachting in de zomer van 2020 ook in gebruik worden genomen.

 Na de sluiting van het buitenbad seizoen in 2020 wordt het oude zwembad gesloopt, het nieuwe peuterbad vervaardigd en het resterend deel van ligweide aangelegd. In samenspraak met de bewoners wordt in 2020 ook de groenstrook aan de Sportlaan opnieuw ingericht.

 “De start van de nieuwbouw is een mijlpaal voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het huidige zwembad is aan vervanging toe. Met het nieuwe sportcentrum De Kuil realiseren wij een prachtige voorziening voor de komende 40 jaar” aldus wethouder Dirk Jan Knol.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Delen

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over

#pragmatisch #kansdenken
#vooruitdenken #ontzorgen
#helicopterview

Bel 0612336045 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM