Start nieuwbouw sportcomplex met zwembad, sporthal en sportschool in Hellevoetsluis

21 december 2018

Officiële startsein bouw nieuw sportcomplex gemeente Hellevoetsluis

Op vrijdag 21 december 2018 is tijdens een feestelijke bijeenkomst door wethouder Schop van de gemeente Hellevoetsluis het officiële startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe sportcomplex. 

De bijeenkomst is door Sander Dekker van Cordeel Nederland en Jakko Koenis van Slangen & Koenis architecten met een toespraak geopend. "Dit sportcomplex is onderdeel van een ontwikkeling waar generaties herinneringen zullen creëren" aldus Wethouder Schop. In het bijzijn van het bouwteam en genodigden is het bouwbord door de wethouder onthult en is daarmee tevens gelijk het startsein voor de graafwerkzaamheden gegeven.  

Synarchis projectmanager Andreas de Heij begeleidt namens de gemeente het Design & Build proces van het All Electric ssportcomplex met een sporthal, sportschool en zwembad bestaande uit een wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatie- en peuterbad. De verwachte oplevering is zomer 2020. Synarchis begeleidt tevens de aanbesteding van de exploitatie van het nieuwe sportcomplex en een aantal andere maatschappelijke accommodaties.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Delen

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over

#pragmatisch #kansdenken
#vooruitdenken #ontzorgen
#helicopterview

Bel 0612336045 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM