Synarchis - uw adviseur en projectmanager op het gebied van maatschappelijke voorzieningen en beleid

Gemeente Teylingen
Herinrichting sportpark Elsgeest

Vrijdag 16 juli gaf wethouder Arno van Kempen het startsein voor de werkzaamheden voor sport- en recreatiepark Elsgeest. Het terrein gaat echter pas in de tweede helft van augustus op de schop, omdat er nog diverse broedende vogels in het werkgebied zijn.

De gemeente start in augustus met de uitvoering van de structurele verbetering van sport- en recreatiepark Elsgeest. Dat betekent extra sportvelden en aandacht voor de groen infrastructuur voor de ontwikkeling van natuur en recreatie. Drie bestaande sportvelden gaan op de schop om een voetbalveld, een hockeyveld en een handbalveld aan het programma toe te voegen. De beschikbare ruimte is beperkt, mede door de voorwaarde van de provincie om de naastgelegen waardevolle graslanden te behouden. De herinrichting betekent daarom een verplaatsing van velden en gebouwen. Daarnaast is het de wens om de recreatieve waarde van het park te behouden en waar mogelijk te versterken. 

De gemeente wil de sportvelden ondanks de vertraging nog steeds in de volgende zomervakantie opleveren. Synarchis is als procesmanager betrokken bij dit project.

Delen

Meer weten?

Christianne vertelt je er graag meer over

#beeldend #creatief #betrokken
#klantgericht #allround

Bel 0630535585 Stuur een email
Christianne van Overmeeren - Adviseur maatschappelijk vastgoed en beleid

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM