UITNODIGING
Rondleiding Sportcomplex Valkenswaard

5 april 2019

Rondleiding Sportcentrum De Wedert in Valkenswaard

Nog vóór de officiële opening van het vernieuwde sportcomplex De Wedert in Valkenswaard stellen wij u en uw collegae in de gelegenheid dit bijzondere project te bezoeken!

"Renovatie en nieuwbouw in één project"

Bijzonder omdat sprake is van renovatie van een bestaand overdekt 25-meterbad met doelgroepenbad in combinatie met de nieuwbouw van een sporthal. Ook is het multifunctionele sportcomplex voorzien van nieuwe kleedvoorzieningen, een nieuwe centrale entree met bijbehorende horeca en inpassing van een fysiotherapiepraktijk. Daarnaast is het buitenbad weer gebracht naar de gewenste onderhoudsconditie en is installatie van het bestaande buitenbad is geoptimaliseerd.

Wat ook bijzonder is aan dit project is de grote betrokkenheid en inspraak van de verenigingen.

Wegens het grote aantal aanmeldingen hebben we een tweede ronde ingepland, eveneens op 5 april, van 10:00 uur tot 12:00 uur met aansluitend een lunch.

Tijdens de lunch wordt het project vanuit de opdrachtgever en onze projectadviseur toegelicht en is er ruimte voor inbreng van uw vraagstukken.

Wanneer 
Ronde 1: vrijdag 5 april van 10:00 uur tot circa 13:00 uur (inclusief lunch)
Ronde 2: vrijdag 5 april van 12:00 uur tot circa 14:30 uur (inclusief lunch) = VOL

Ronde 2 zit vol, wilt u echter de rondleiding bijwonen maar is 10:00 uur voor u echt geen optie, neem dan even contact op dan kijken we wat we kunnen regelen.

Waar
Pastoor Heerkensdreef 29, 5552 BG Valkenswaard

Deelname is gratis!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@synarchis.nl. Graag in de mail aangeven met hoeveel personen u aanwezig bent. Zijn er speciale wensen met betrekking tot de lunch (diëten/allergieën)? Geef dit dan ook aan in de mail.

Delen

Meer weten?

Jeroen vertelt je er graag meer over

#integer #oplossingsgericht #praktisch #constructief  #samenwerken

Bel 0623405186 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM