Rondleiding zwembad Brandenburg
VERPLAATST

Neem een kijkje achter de schermen van het unieke zwembad Brandenburg in Bilthoven!

In de zomer van 2019 is in Bilthoven (gemeente De Bilt) een nieuw zwembad in gebruik genomen: zwembad Brandenburg. U krijgt nu de kans een kijkje te nemen achter de schermen van dit bijzondere zwembad!

"Uniek door een klapwand en beweegbare bodem in 1 bassin"

Zwembad Brandenburg is een uniek zwembad omdat alle gebruikers gebruik maken van 1 bassin. De gemeenteraad had de opdracht meegegeven om een klein, compact zwembad te maken en dat is gelukt door gebruik te maken van een klapwand en een beweegbare bodem waardoor er 2 verschillende temperaturen in één bassin gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is zwembad Brandenberg ook een duurzaam zwembad. Het zwembad is aardgasloos en het grootste deel van de energie wordt gehaald uit de riolering van een naastgelegen wijk (riothermie).

We beginnen deze rondleiding met een lunch. Tijdens de lunch wordt het project vanuit de opdrachtgever en onze projectadviseur toegelicht en is er ruimte voor inbreng van uw vraagstukken.

Wanneer 
Donderdag 16 april as. van 12:00 uur tot circa 15:00 uur (inclusief lunch).

Waar
Leyenseweg 129 - 3721 BC Bilthoven

Deelname is gratis!

U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Graag in de mail aangeven met hoeveel personen u aanwezig bent. Zijn er speciale wensen met betrekking tot de lunch (diëten/allergieën)? Geef dit dan ook aan in de mail.

Delen

Meer weten?

Marc vertelt je er graag meer over

#Analytisch #Creatief #Teamplayer #Communicatief

Bel 0638291331 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM