Synarchis - uw adviseur en projectmanager op het geboed van maatschappelijke voorzieningen en beleid

Gemeente Zaanstad
Afscheid programma-management IHP gemeente Zaanstad

Na ongeveer 15 maanden op interim-basis als programmamanager IHP bij de gemeente Zaanstad draagt Christianne van Overmeeren per 1 augustus officieel haar werkzaamheden over.

Niet alleen vanwege de corona-crisis was dit een enerverende periode. In een groeigemeente als Zaanstad moet niet alleen antwoord worden gegeven op de vraagstukken van vervanging en verduurzaming van bestaande schoolgebouwen, maar moet ook tijdig worden ingespeeld op de groei van het aantal leerlingen. In deze plannen moet ook rekening worden gehouden met vernieuwing in het onderwijs, doorgaande leerlijnen en bewegingsonderwijs. Met de druk die er op de stedelijke ontwikkelingen staan qua ruimtegebruik en snelheid is dit geen eenvoudige opgave. Dat heeft er onder andere in geresulteerd dat er een transitie is ingezet van het programma IHP naar het programma Maatschappelijke Voorzieningen.

Als programmamanager ondersteunt Christianne het team IHP bij tactische en operationele uitdagingen binnen de lopende projecten. Daarnaast is ze sparringpartner voor strategische vraagstukken richting het gemeentebestuur en de schoolbesturen. Al met al een behoorlijk brede en gevarieerde opgave.

Delen

Meer weten?

Christianne vertelt je er graag meer over

#beeldend #creatief #betrokken
#klantgericht #allround

Bel 0630535585 Stuur een email
Christianne van Overmeeren - Adviseur maatschappelijk vastgoed en beleid

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM