ROC Mondriaan

Begeleiding renovatie horeca- en hotelschool

De horeca- en hotelschool van ROC Mondriaan in Den Haag zitten in een gedateerd onderwijsgebouw. Snelle renovatie is dus onvermijdelijk, maar goed renoveren vraagt om goed voorbereiden.

De totale renovatie bedraagt een slordige 9.000m2, wat binnen een jaar af moet"

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over

Bel 06 12336045 Stuur een email

De uitdaging

Het totale project- en procesmanagement uitvoeren voor renovatie van de horeca- en hotelschool van ROC Mondriaan.

Aanpak, resultaat en vervolg

De internationale hotelschool en de horeca-afdeling van ROC Mondriaan zijn gevestigd aan de Koningin Marialaan in Den Haag. Voor de renovatie is er een ontwerp gemaakt met 5 grote horecakeukens en diverse restaurants, waaronder een sterrenrestaurant.

De totale renovatie bedraagt een slordige 9.000m2, wat binnen een jaar af moet. Uitdaging genoeg dus. Aan ons de taak om het complete proces te begeleiden, te beginnen met de aanbesteding en de bijbehorende contracten. Synarchis dacht mee met de bouw- en investeringskosten, controleerde het ontwerp en verzorgde alle bijbehorende communicatie.

Tot slot adviseerden we ROC Mondriaan bij besluitvorming voor en tijdens de renovatie. Contact onderhouden met de gemeente over benodigde vergunningen hoort daar uiteraard ook bij.

In januari 2016 openden de horeca- en hotelschool hun deuren. Het resultaat is een prachtig onderwijsgebouw met moderne keukens, en alle faciliteiten die studenten en docenten nodig hebben voor hun opleiding.

Contact

Wij denken graag met je mee om het verschil te maken