Gemeente Roosendaal

Marktconsultatie muziekschool De Suite

Inleiding

Muziekschool De Suite in Roosendaal kan uitgroeien tot een bruisend muziekhuis, denkt de gemeente. Hiervoor wil deze onderzoeken of de muziekschool ondernemender en actiever kan zijn.

Advies over de vervolgstappen, zodat er een meer actieve, ondernemende invulling voor De Suite kan komen"

Meer weten?

Sander vertelt je er graag meer over

Bel 06 14409534 Stuur een email

De uitdaging

Onderzoeken hoe muziekschool De Suite in Roosendaal ondernemender en actiever kan worden.

Aanpak, resultaat en vervolg

Sinds 1 januari 2014 is het Centrum voor de Kunsten geen onderdeel meer van de gemeente en kwam er doorstart onder leiding van oud-medewerkers. Op dit moment treedt de gemeente nog wel op als beheerder van de twee panden van het voormalige Centrum voor de Kunsten.

Het pand De Suite werd gebruikt door de afdeling muziek en ter beschikking gesteld aan onder andere de muziekdocenten. Deze docenten maken er nu geen gebruik van. Synarchis is met de gemeente Roosendaal om de tafel gegaan voor een marktconsultatie, om zo te kijken of er meer uit De Suite gehaald kan worden.

Er zijn interviews afgenomen met geïnteresseerde marktpartijen. Ook is er een marktconsultatieverslag opgesteld, met hierin de belangrijkste conclusies en aanbevelingen. Tot slot is de gemeente geadviseerd over de vervolgstappen, zodat er een meer actieve, ondernemende invulling voor De Suite kan komen.

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM