Gemeente Tiel

Nieuwbouw en renovatie Lingecollege

Inleiding

De regionale concurrentiepositie van het Lingecollege wordt sterker als de huisvesting verbeterd wordt. De gemeente heeft daarom plannen: nieuwbouw voor het mavo-gebouw, en renovatie voor het havo-/vwo-gebouw.

Het PvE bevat bouwkundige, installatatietechnische en functionele maatregelen"

Meer weten?

Laura vertelt je er graag meer over

Bel 06 51443184 Stuur een email

De uitdaging

Procesondersteuning om te komen tot renovatie en nieuwbouw van twee gebouwen van het Lingecollege. Met daarbij antwoord op de vraag:

  • Kan er een renovatieplan komen, dat vertaald wordt in een programma van eisen (pve) en past binnen het beschikbare budget?

Aanpak, resultaat en vervolg

Het pve voor Lingecollege locatie Heiligestraat bevat bouwkundige, installatatietechnische en functionele maatregelen. Het gebouw moet namelijk tijdelijke huisvesting vervangen en direct aansluiten bij de onlangs aangepaste onderwijsvisie van de school.

Het budget voor de renovatie is duidelijk, waardoor het pve constant hieraan getoetst kon worden. Verder zijn er een haalbaarheidsscan en ruimtebehoefteberekening gemaakt, om te beoordelen of de beoogde functionaliteit en ruimte voldoende zijn. Dit om het renovatieplan en het pve nog scherper te krijgen.

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM