Pieter Frankema

Adviseur

Pieter werkt sinds 2021 bij Synarchis. Als adviseur houdt hij zich bezig met diverse projecten op het gebied van sport en maatschappelijk vastgoed. Hij beschikt over ruime ervaring met strategische beleidsprocessen en projectmanagement binnen de gemeentelijke overheid. Veel van zijn opdrachten betreffen vraagstukken op het gebied van maatschappelijke accommodaties en sportaccommodaties (beheer, exploitatie, financiering, tarieven en subsidies). Zijn rol varieert van het uitvoeren van onderzoeken en scenario-analyses en het uitbrengen van beleidsadviezen, tot het begeleiden van de implementatie van de gewenste verandering in de rol van projectleider of programmamanager. 

Inhoudelijk hebben veel van zijn opdrachten te maken met gemeentelijk vastgoed en sportaccommodaties, maar vanuit de accommodaties legt hij zoveel mogelijk verbindingen met andere sectoren in het sociaal domein zoals welzijn, zorg, onderwijs en cultuur.

Accommodaties zijn beleidsinstrumenten. Uiteindelijk gaat het om maatschappelijk rendement”

Pieter beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan goed schakelen tussen verschillende niveaus. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Hij is analytisch sterk en goed in staat om me nieuwe dossiers snel eigen te maken. Zijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, flexibiliteit, deskundigheid en overtuigingskracht.

Contact

Pieter Frankema - adviseur

Maak een afspraak met Pieter

#analytisch #flexibel #overtuigend #oplossingsgericht

LinkedIn Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je