20 februari 2023

Synarchis 15 jaar

Vijftien jaar Synarchis betekent vijftien jaar werken aan mooie projecten in het maatschappelijk vastgoed. Voor onder andere overheden, stichtingen en schoolbesturen. En dat stopt niet bij dit jubileum: onze enthousiaste en inspirerende adviseurs en projectmanagers werken elke dag aan het rendabel, duurzaam én toekomstbestendig maken van maatschappelijke voorzieningen.

Vijftien jaar klinkt lang en dat is het ook: het zijn 180 maanden waarin we met en voor onze opdrachtgevers aan de slag zijn gegaan om hun vragen en uitdagingen om te zetten in antwoorden en oplossingen. Wat vervolgens vertaald is in adviesrapporten, exploitatieberekeningen, ambitiedocumenten, Programma’s van Eisen, aanbestedingsadviezen en gerealiseerde projecten. Hoeveel? We zijn de tel kwijtgeraakt.

Vijftien jaar betekent ook een groei in ons personeelsbestand: van vier naar inmiddels zesentwintig mensen. Samen zijn we Synarchis en bieden we een breed scala aan diensten. Zo zijn we in staat om elke vraag integraal op te pakken en onze opdrachtgevers maatwerk te bieden.

Vijftien jaar actief zijn in het maatschappelijk vastgoed is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels mogen we meer dan 190 gemeenten tot onze opdrachtgevers rekenen en werken we voor ruim 40 onderwijsinstellingen en schoolbesturen. En deze aantallen blijven groeien.       

Vijftien jaar is de basis voor een langdurige en stabiele relatie met onze opdrachtgevers. Onze ervaring geeft de zekerheid van onafhankelijk en vakkundig advies voor alle voorkomende huisvestingsvraagstukken in het maatschappelijk vastgoed. Komende jaren zetten we ons graag in om ook voor uw voorzieningen meerwaarde te creëren. 

Delen

Meer weten?

Danny vertelt je er graag meer over

#sturend #regisseur #trends #communicatief #schakelen

Bel 0626900067 Stuur een email

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen