Aanbesteding en projectmanagement

Een nieuwe accommodatie komt er niet zomaar. Er is veel inzicht én inzet voor nodig. Van de voorbereidende fase tot aanbesteding. En van bouwen tot onderhoud, beheer en exploitatie. Waar beginnen we? Welke stappen zetten we? En hoe bepalen we de juiste spelers en partijen in het aanbestedingstraject?

Goede voorbereiding is het halve werk - géén half werk.
Daarom gaan we graag zo snel mogelijk samen om de tafel. Uitvoeren is namelijk zinloos als de voorbereiding niet klopt. We denken bijvoorbeeld mee over potentiële locaties, programma’s van eisen, exploitatie, en bouw- en investeringskosten. Met een haalbaar plan begeleiden we de aanbesteding én het daadwerkelijke bouwproces.

Kortom, raad en daad."

Onze meerwaarde? Integraal aanpakken.
Met bouwkundig, bedrijfskundig én bestuurskundig inzicht. Dit nemen we allemaal mee in de voorbereiding en het aanbestedingstraject. We adviseren over aanbestedingsvarianten, marktconsultaties, contracten opstellen, selectiebegeleiding, gunning en plantoetsing.

Met advies en begeleiding tot de laatste steen gelegd is.
Kortom, raad en daad. Tijdens én na het bouwproces, want de eerste periode na oplevering is hectisch. Daarom begeleiden we ook bij de inhuizing en ingebruikname van het nieuwe gebouw. En natuurlijk denken we graag mee over toekomstbestendig beheer en exploitatie van de accommodatie.

Contact

Maak een afspraak met Peter

#betrokken #flexibel #ervaren
#betrouwbaar #doorzetter

Bel 0184 616 544 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM