Beheer en exploitatie

De  voorwaarde voor beheer en exploitatie van maatschappelijk vastgoed? Balans tussen gebruik en financieel rendement. Die balans is niet vanzelfsprekend, want veel voorzieningen hebben te kampen met dalende inkomsten en oplopende kosten. Om dat tij te keren, is pas op de plaats maken nodig.

Rendement: eerst beoordelen, daarna verbeteren
Dat doen we met quickscans, audits en benchmarks, afhankelijk van wat er nodig is. Daarna helpen we met het opstellen van bedrijfs-, marketing- en huisvestingsplannen. Hiermee maken we exploitatie en beheer voor de accommodatie in kwestie weer toekomstbestendig.

van A tot Z begeleiden"

We denken in haalbare strategieën en mogelijke scenario's
Uitgaan van wat je kunt en rekening houden met de toekomst: dat werkt. Wat is de ideale beheervorm? Zijn vraag en aanbod bij de accommodatie in balans? En zijn er (efficiency) verbeteringen mogelijk in de exploitatie? Op deze en andere vragen komen we altijd met een duidelijk antwoord.

Ondersteuning met onderzoek, advies en totale begeleiding. 
Een goede beheer- en exploitatievorm kunnen ook bepaald worden bij beleidsontwikkeling voor (een deel van) de maatschappelijke vastgoedportefeuille. Liever beheer en exploitatie aan de markt overlaten? Dan is er een aanbesteding nodig, een omvangrijk traject waarbij we natuurlijk van a tot z kunnen begeleiden.

Contact

Maak een afspraak met Sander

#oplossingsgericht #deskundig #maatwerk #ervaren #gedreven

Bel 0184 616 544 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM