16 november 2022

Begeleiding verduurzaming sportaccommodaties

Wij verzorgen gratis begeleiding bij verduurzaming van sport­accommodaties

Om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelstellingen voor 2030 en 2050 heeft de overheid middelen beschikbaar gesteld voor een versnelde aanpak van de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Voor de sector sport ligt de nadruk hierbij op ontzorging, om eigenaren van sportaccommodaties effectief en deskundig te begeleiden in de verduurzamingsaanpak. Synarchis is een van de partijen die door het ministerie van VWS is gecontracteerd als adviseur om eigenaren van sportaccommodaties hierbij te ondersteunen en te adviseren.

Wij zijn trots op deze mooie opdracht, waarbij we samen met Sportief Opgewekt onze ervaring met en kennis van duurzaamheid en sportaccommodaties breed kunnen inzetten en zo ons steentje kunnen bijdragen aan de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw accommodatie. U kunt bij ons terecht voor:

  • het inventariseren van de verduurzamingsmogelijkheden;
  • het adviseren over en motiveren van de beste keuzes;
  • het begeleiden richting implementatie het adviseren over en begeleiden van financieringsmogelijkheden;
  • het beantwoorden van uw vragen.

Het advies en de begeleiding zijn gratis. Meer informatie over onze aanpak is te vinden op de website van Sportclub2030, een initiatief van Synarchis en Sportief Opgewekt (www.sportclub2030.nl). Voor achtergrondinformatie kunt u terecht op de website van Sport NL Groen.

Dit bericht delen?

Meer weten?

Danny vertelt je er graag meer over.

Danny Floren - Synarchis

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen