Aanbesteden & projectmanagement

Een nieuwe accommodatie komt er niet zomaar. Er is veel inzicht én inzet voor nodig. Van de voorbereidende fase tot aanbesteding. En van bouwen tot onderhoud, beheer en exploitatie. Waar beginnen we? Welke stappen zetten we? En hoe bepalen we welke expertise en partners nodig zijn om het gebouw te realiseren? 

Onze projectmanagers begeleiden het proces van initiatief, ontwerp, bouw en nazorg van maatschappelijk vastgoed

Goede voorbereiding is het halve werk
Daarom gaan we graag zo snel mogelijk samen om de tafel. Uitvoeren is namelijk zinloos als de voorbereiding niet klopt. We denken bijvoorbeeld mee over potentiële locaties, het programma van eisen, de bouw- en investeringskosten en de toekomstige exploitatie. We adviseren over de haalbaarheid van het plan, de wijze van aanbesteden en de projectorganisatie tijdens ontwerp en uitvoering.

Begeleiding van A tot Z"

Onze meerwaarde?
Integraal aanpakken
Met bouwkundig, bedrijfskundig én bestuurskundig inzicht kijken wij naar uw vraagstuk. Dit nemen we allemaal mee in de voorbereiding en het aanbestedingstraject. We adviseren over contractvormen, aanbestedingsstrategie, organiseren marktconsultaties en begeleiden aanbestedingen van ontwerp, bouw, beheer, exploitatie en sloop van maatschappelijke voorzieningen en stellen bijbehorende contracten op.

Met advies en begeleiding tot de laatste steen gelegd is
Wij begeleiden het proces van initiatief tot en met oplevering door te sturen op geld, tijd en kwaliteit zonder daarbij de omgeving uit het oog te verliezen. Onze projectmanagers kennen de wereld van de gebruiker en weten welke informatie nodig is om projectrisico’s te beheersen. Onze ervaring en marktkennis zorgt ervoor dat projecten op een verantwoorde manier worden aanbesteed. Met gedegen project- en contractmanagement begeleiden wij opdrachtgever en gebruiker naar een duurzame en toekomstbestendige accommodatie.

Kortom, raad en daad. Tijdens én na het bouwproces, want de eerste periode na oplevering is hectisch. Daarom begeleiden we ook bij de inhuizing en ingebruikname van het nieuwe gebouw. En wij zorgen er ook voor dat beheer en exploitatie van accommodaties op een financieel en maatschappelijk verantwoorde wijze georganiseerd wordt.

Contact

Maak een afspraak met Peter

#betrokken #flexibel #ervaren
#betrouwbaar #doorzetter

Bel 06 30231156 Stuur een email

Contact

Wij denken graag met je mee om het verschil te maken