Zwembaden

Of het nu gaat om de aanbesteding van een nieuw zwembad, het rendabel krijgen van exploitatie of het optimaliseren van gebruik, wij gaan graag aan de slag met jouw vraagstuk. Met bouwkundig, bestuurskundig én bedrijfskundig inzicht onder één dak zijn wij in staat de vragen rond zwembaden altijd op te lossen. Uiteraard met een oplossing die toekomstbestendig, betaal- en beheer is.

Bekijk onze accommodatie & management oplossingen voor zwembaden:

Synarchis - uw adviseur en projectmanager op het geboed van maatschappelijke voorzieningen en beleid

Gemeenten Beverwijk en Heemskerk

Onderzoek zwemvoorziening

Beverwijk en Heemskerk beschikken beide over een verouderd zwembad waar fors in geïnvesteerd moet worden. Is dit het moment om te kiezen voor (gezamenlijke) vervangende nieuwbouw?

Bekijk project

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Ontwikkeling en exploitatie nieuw sportcentrum

Om het sportcentrum in Bodegraven weer toekomstbestendig te maken heeft de gemeente besloten het binnenbad te vervangen en het buitenbad ingrijpend aan te passen.

Bekijk project

Gemeente Heumen

Aanbesteding en projectmanagent
sportcentrum Malden

Voor de aanbesteding van de bouw van een sportcentrum in Malden vroeg de gemeente Heumen Synarchis om advies voor een passende contractvorm en aanbestedingsstrategie.

Bekijk project
Synarchis - uw adviseur en projectmanager op het geboed van maatschappelijke voorzieningen en beleid

Gemeente Raalte

Bedrijfseconomisch-commercieel onderzoek
Sportbedrijf Raalte

Een kritische blik naar de reguliere exploitatie, de commerciële mogelijkheden en de netto-verdiencapaciteit van het Sportbedrijf. 

Bekijk project

'Kan niet, bestaat niet' 
zit in ons DNA

Wat we daarmee bedoelen? Dat we accommodatie-vraagstukken oplossen. Altijd. Wij willen dat maatschappelijke voorzieningen toekomstproof zijn: betaal- en beheerbaar, duurzaam in het gebruik en toegankelijk voor iedereen. Met alle ruimte om te leren, te sporten, te ontmoeten en cultuur te beleven.

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM