Beleidsontwikkeling

Van zwembad en sportterrein tot bibliotheek en theater: openbare voorzieningen kunnen niet zonder maatschappelijk verantwoord beleid. Logisch, maar hoe ontwikkel je dit? Hoe draagt het bij aan gemeentelijke doelstellingen? Hoe implementeer je het vervolgens? En hoe evalueer je beleid zodat het beter wordt?

Synarchis helpt met glashelder beleidsadvies
Accommodatiebeleid, huisvestingsbeleid, sportbeleid, tarievenbeleid en subsidiebeleid: wij denken mee. Over nieuw én bestaand beleid en alle acties, investeringen en mogelijke gevolgen die daarbij horen.

Wij denken mee"

Ons doel: maatschappelijke voorzieningen toekomstbestendig maken. En houden.
Goed beleid schept duidelijkheid. Wat is er nu en wat is er nodig? En wat past binnen de gemeentelijke kaders? Goed beleid zorgt voor leefbare plekken die de samenleving ruimte geeft om te sporten, leren, ontmoeten en cultuur te beleven. Plekken die financieel verantwoord worden ontwikkeld en geëxploiteerd.

Goed beleid begint met een plan en betrokkenheid.
Daarom werken we eerst samen aan een duidelijk beleidsstuk. Voor meer betrokkenheid, en om gezamenlijke ambities en doelen duidelijk te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld de basis zijn voor een nieuwe accommodatie, maar net zo goed voor een nieuwe beheer- en exploitatievorm. Benieuwd naar meer? Of behoefte om bestaand beleid eens onder de loep te nemen? Een kennismaking is zo geregeld.

Contact

Maak een afspraak met René

#communicatief #expert
#overtuigend #nieuwsgierig
#probleemoplossend

Bel 0184 616 544 Stuur een email

Contact

Wij maken graag kennis met je

Copyright © Synarchis  |  Ontwerp & realisatie: MM