24 maart 2023

Bezoek trainees programma Maatschappelijk Vastgoed

Op vrijdag 24 maart ontvingen we op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam de deelnemers van het traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed van Bouwstenen voor Sociaal. Het programma is bedoeld voor jong talent dat de toon wil zetten bij de enorme opgave rond vernieuwing en verduurzaming van scholen, sportaccommodaties en ander maatschappelijk vastgoed.   

Het bezoek stond in het teken van de opgaven en projecten waar wij als adviesbureau aan werken. En de manier waarop wij onze opdrachtgevers helpen met het vinden van de juiste balans tussen beleid, maatschappelijke meerwaarde en financiële bijdrage. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en casusstudies hebben we een beeld gegeven van de vraagstukken waar wij ons mee bezig houden: van het maken van beleidsontwikkeling en projectbegeleiding tot advies over passende huisvesting, beheer en exploitatie.  

Bedankt Lotte Baas, Mathilde Snijders, Sanne Apperlo, Milan van Bergen, Roos Leenen en Laura Wientjens voor jullie bezoek en enthousiaste bijdrage!  

Synarchis is een van de deelnemende werkgevers aan het programma Maatschappelijk Vastgoed. Zo geven wij onze young professionals de gelegenheid hun plek in de sector te vinden, nieuwe wegen te verkennen en innovatieve oplossingen te zoeken voor de vragen van deze tijd. 

Dit bericht delen?

Meer weten?

Martijn vertelt je er graag meer over.

Martijn van Hulsteijn - Adviseur

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen