1 april 2022

Succesvolle design & build aanbesteding Yuverta

Yuverta

Begin april 2022 zijn de inschrijvingen voor de Design & Build aanbesteding van Yuverta Amsterdam Oost ontvangen. Na een zorgvuldige beoordeling is het project definitief gegund aan Algeco bouwsystemen (voorheen Buko Bouwsystemen Vuren B.V.)

Yuverta is blij met het behaalde resultaat. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op hetzelfde perceel waar het huidig onderwijsgebouw staat. Een flinke logistieke puzzel die Yuverta samen met Synarchis heeft gelegd.

Het resultaat is een mini campus met een onderwijsgebouw, sportgebouw en praktijkgebouw. De totale nieuwbouw bestaat uit ruim 6.000 m2 en is naar verwachting eind 2025 volledig gereed. De nieuwe Stichting Yuverta is in 2021 ontstaan uit een fusie van CITAVERDE College, Helicon Opleidingen en stichting Wellant. Yuverta Amsterdam Oost biedt excellent praktijkonderwijs (PRO) en vmbo-onderwijs in de kaderberoepsgerichte (KB) en basisberoepsgerichte (BB) leerwegen.

Synarchis is sinds 2020 betrokken bij het project en heeft het proces begeleid waaronder plan van aanpak, programma van eisen en de  aanbesteding. Inmiddels is ook de opdracht verworven voor het begeleiden van de ontwerpfase.

Meer weten hoe Synarchis de aanbesteding in deze lastige tijden succesvol in de markt heeft gezet? Neem contact op met Andreas de Heij.

Dit bericht delen?

Meer weten?

Andreas vertelt je er graag meer over.

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen