22 juni 2023

Webcast 'Verduurzamen maatschappelijk vastgoed'

Filmpje ontzorgingsloket

Beginnen met verduurzamen

Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed helpt eigenaren met het verduurzamen van hun vastgoed. In een serie van drie webcasts behandelen wij veelvoorkomende onderwerpen, om zo meer inzicht te geven in de verschillende manieren waarop het loket kan helpen.

Een verduurzamingstraject is vaak geen lineair proces. Ieder pand is verschillend, de wensen lopen uiteen en daardoor de aanpak die er nodig is om duurzame stappen te kunnen zetten, ook. Weten waar je moet beginnen kan dan ook lastig zijn, zeker wanneer je zelf weinig verstand hebt van het onderwerp. Daarom introduceren wij graag de eerste webcast in de serie met als onderwerp: ‘Hoe begin je met verduurzamen?’.

In deze eerste aflevering in de serie gaat Eric Spithoven in gesprek met collega Niels Rousse en pandeigenaar Martin Heeffer, directeur-bestuurder van de Emiliusschool in Son en Breugel. Hij vertelt over het verduurzamingsproces bij dit bijzondere pand. Bekijk hier de aflevering hier.

Zit jij met een vergelijkbare vraag en wil je gratis hulp en advies rondom het verduurzamen van je pand(en)? Meld je dan nu aan bij het ontzorgingsloket.

Dit bericht delen?

Meer weten?

Niels vertelt je er graag meer over.

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen