5 december 2023

Bouwteamovereenkomst Ludgerschool in Utrecht

Foto 1

Dinsdag 5 december is door Gjalt Anker, directeur bedrijfsvoering van de Katholieke Scholenstichting Utrecht en door Jan Costa, directeur Bloemendal Bouw B.V. uit Leusden, onder toeziend oog van locatiedirecteur Kristie de Jong de bouwteamovereenkomst getekend voor de renovatie en uitbreiding van de Ludgerschool in Utrecht.

De Ludgerschool in de wijk Zuilen biedt op de locatie St.-Bonifaciusstraat basisonderwijs en dagopvang aan ruim 200 kinderen. Het schoolgebouw uit 1983 wordt gerenoveerd tot een toekomstbestendig en duurzaam gebouw dat na renovatie weer 40 jaar mee moet kunnen. Uitgangspunt bij de renovatie is zoveel mogelijk circulair te slopen en het hergebruik van bestaande materialen.

Komende maanden wordt het Voorlopig Ontwerp van Van Hoogevest Architecten met Bloemendal Bouw B.V., Feniks Installatie-adviseurs en Pieters Bouwtechniek in bouwteamverband uitgewerkt tot een Definitief Ontwerp.

Foto 3
IMG 1273

Synarchis heeft voor de Katholieke Scholenstichting Utrecht het ruimtelijk-functioneel Programma van Eisen opgesteld en verzorgt het integraal projectmanagement tijdens de ontwerp- en realisatiefase.

Dit bericht delen?

Meer weten?

Robbert vertelt je er graag meer over

Robbert den Hartog: projectmanager

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen