26 maart 2024

Eerste steen sporthal Parkzicht in Raamsdonksveer

Foto sporthal Parkzicht

Op 21 maart is in aanwezigheid van medewerkers van gemeente Geertruidenberg, Lichtstad Architecten, Synarchis en andere projectbetrokkenen de eerste steen gelegd voor de nieuwe sporthal op locatie Parkzicht in Raamsdonksveer. 

De steen, met de passende tekst ‘samen werken, samen sporten, samen leven’ werd aangeboden door wethouder Mike Hofkens en heeft een mooi plekje in de voorgevel gekregen.  

De sporthal wordt gerealiseerd door Van der Horst bouw en onderhoud BV en vervangt de enkele jaren geleden gesloopte sporthal Parkzicht.

Sporthal Parkzicht

De nieuwbouw biedt straks ruimte voor alle gangbare sporten en een horecavoorziening met uitzicht op de sporthal. In hetzelfde gebied wordt ook de nieuwe fusieschool van de basisscholen de Wilsdonck en de Vonder gerealiseerd. Zij gaan de sporthal straks ook gebruiken voor bewegingsonderwijs. 

Gemeente en gebruikers kijken vol verwachting uit naar de ingebruikname. De sporthal wordt met uitstekende sportfaciliteiten een waardevolle toevoeging aan de gemeente voorzieningen en een voorbeeld van duurzaam bouwen.  

Synarchis stelde voor gemeente Geertruidenberg het Programma van Eisen op, verzorgde de aanbestedings- en ontwerpbegeleiding en stuurt de realisatiefase aan. 

Dit bericht delen?

Meer weten?

Niels vertelt je er graag meer over

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen