2 februari 2024

Oplevering sportcentrum De Gelenberg in Druten

Overdracht sportcentrum De Gelenberg

Na een voorspoedige bouwperiode is op vrijdag 2 februari Sportcentrum De Gelenberg door aannemer Van der Horst overgedragen aan gemeente Druten en is aansluitend het beheer en onderhoud van het nieuwe all electric complex overgedragen aan Optisport Exploitaties, die voor de komende 10 jaar het sportcentrum zal gaan beheren en exploiteren.

Een feestelijk moment voor alle betrokkenen!

Met de nieuwbouw beschikt Druten over een duurzaam en toekomstbestendig sportcentrum dat naast een zwembad (voorzien van wedstrijdbad, doelgroepenbad, peuterbad, whirlpool en glijbaan) beschikt over een sporthal met turnhal, een horecavoorziening en een multifunctionele ruimte.

Peuterbad De Gelenberg
Zwembad de Gelenberg
Sporthal De Gelenberg

Synarchis heeft in opdracht van gemeente Druten met veel plezier de design&build-aanbesteding en de exploitatie-aanbesteding begeleid en vervolgens het projectmanagement verzorgd tijdens de ontwerp- en realisatiefase.

Beelden: gemeente Druten
Op de foto van het tekenmoment van links naar rechts Antoon van der Horst (directeur Van der Horst), wethouder Willy Brink (gemeente Druten), wethouder Gérard de Wildt (gemeente Druten) en Theo Willemse (commercieel-operationeel directeur Optisport).

Dit bericht delen?

Meer weten?

Ramon vertelt je er graag meer over.

Ramon Ockhuizen - Projectmanager

Meer waarde creëren met maat­schappelijke voorzieningen